Efterrätter

1

Jordgubbar i aprikoslikör serverad med en crispig chokladkaka & grädde.

2

Cremecaramel med smak av vanilj på en bädd av rostade cashewonötter & slantade jordgubbar överöst med cognacsirap.

3

Hemlagad citronsorbet i mandelkorg med fruktspett.

4

Cheesecake på hallonspegel.

5

Ost & frukt bricka.

6

Färsk marinerad annanas i rom med cocos parfait.

7

Kolapaj med cognacsirap & vaniljglass.

8

Päron stekta i kanel & socker serveras med brynt likörsmör & vaniljglass.

9

Chokladterrin uppdelad i tre faser (vit, ljus & mörk choklad) spetsade med olika likörer. Serveras cumqvatscompott.

10

Jordgubbar marinerade i apelsin & cointrau. Serveras med vispad grädde & flagad mandel.

11

Traditionell skånsk äppelkaka med kanel & vanilj gräddsås.

12

Apelsin & mandel parfait som serveras med likörgrädde & mandelflan.