Efterrätter

1

Jordgubbar i aprikoslikör, serverat med en crispig chokladkaka med grädde.

2

Cremecaramel med smak av vanilj på en bädd av rostade cashewnötter & slantade jordgubbar överöst med cognacsirap.

3

Hemlagad citronsorbet i mandelkorg med fruktspett.

4

Cheesecake på hallonspegel.

5

Ost & frukt bricka.

6

Färsk marinerad annanas i rom med cocosparfait.

7

Kolapaj med cognacsirap & vaniljglass.

8

Päron stekta i kanel & socker, serveras med brynt likörsmör & vaniljglass.

9

Chokladterrin uppdelat i tre faser (vit, ljus & mörk choklad) spetsade med olika likörer, serveras med kumquats kompott.

10

Jordgubbar marinerade i apelsin & cointreau ,serveras med vispad grädde & flagad mandel.

11

Traditionell skånsk äppelkaka med kanel & vanilj gräddsås.

12

Apelsin & mandel parfait som serveras med likörgrädde & mandelflan.